Candi STOP Suplement diety CandiSTOP przeciw Candida albicans


AZ37

Nowy produkt

Dostępnośc produktu

Tylko online


58,00 zł

Candi STOP 60 kaps.

Dystrybutor: A-Z Medica Sp. z o.o. , ul. Władysława IV 13c, 80-547 Gdańsk

Index: AZ37

Składniki suplementu diety:

wspierają układ odpornościowy (czosnek pospolity, babka lancetowata, witamina C)

wpływają na zmniejszenie ilości potencjalnie patogennych mikroorganizmów przewodu pokarmowego (czosnek pospolity)

pomagają zachować równowagę mikrobiologiczną organizmu (grejpfrut)

przyczyniają się do utrzymania normalnego funkcjonowania jelit (babka lancetowata)

Sposób użycia:

1–2 razy dziennie po 1 kapsułce, popijając płynem.

Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie zaleca się kobietom w ciąży i w okresie karmienia. Nie stosować u osób mających predyspozycje do tworzenia kamieni nerkowych lub chorujących na kamicę nerkową. Ważne jest stosowanie zbilansowanej i zróżnicowanej diety oraz prowadzenie zdrowego trybu życia. Suplement diety nie zastępuje zrównoważonego sposobu żywienia i zdrowego trybu życia.

Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej. Po otwarciu zaleca się przechowywać w lodówce.

Substancje o działaniu odżywczym i/lub fizjologicznym Zalecana porcja dzienna (1–2 kapsułki) zawiera Ekstrakt z pestek grejpfruta (Citrus paradisi) 130–260 mg W tym: Witamina C 52–104 mg Ekstrakt z liści babki lancetowatej (Plantago lanceolata) 120–240 mg Ekstrakt z czosnku pospolitego (Allium sativum) 60–120 mg Bacillus coagulans LMG 6326 1 x 10^9–2 x 10^9 jtk* Lactobacillus acidophillus LMG 8151 1 x 10^9–2 x 10^9 jtk* Lactobacillus gasseri LMG 26661 1 x 10^9–2 x 10^9 jtk* Pediococcus acidilactici LMG 31502 1 x 10^9–2 x 10^9 jtk*

Składniki: ekstrakt z pestek grejpfruta (Citrus paradisi), maltodekstryna, ekstrakt z liści babki lancetowatej (Plantago lanceolata), kapsułka (żelatyna, woda), ekstrakt z czosnku pospolitego (Allium sativum), Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus gasseri, Pediococcus acidilactici, substancja przeciwzbrylająca – sole magnezowe kwasów tłuszczowych.

Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najnowsze oferty.