naturalny-olej-z-nasion-truskawki-50ml-olej-z-nasion-truskawek


ET10

Nowy produkt

Dostępnośc produktu

Tylko online


28,00 zł


OLEJ Z NASION TRUSKAWKI /Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil/

ETJA S.C., 82-300 Elbląg, ul. Łęczycka 29

index: ET10

Tłoczony na zimno olej z pestek truskawek jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (ok. 80%) łącznie z omega-3-6-9 oraz witaminy E i F.

Uzupełnia braki niezbędnych kwasów tłuszczowych zapobiegając utratę wody z naskórka.

Zapewnia długotrwałe nawilżenie i ujędrnienie, przyspiesza gojenie się niedoskonałości, działa ściągająco oraz szybko się wchłania.

Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej, uszkodzonejoraz dojrzałej.

SPOSÓB UŻYCIA

Do bezpośredniego stosowania na skórę. Należy kilka kropel (3-5) roztartych w dłoniach i wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy.

Do kąpieli regneracyjno-nawilżającej.

Dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych polecany jako dodatek w postaci substancji czynnej (10-25%) do kremów, balsamów oraz pozostałych produktów kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji ciała.

Do stosowania jako środek ściągająco-wygładzający po oczyszczaniu twarzy metodą olejów (OCM).

Olej z pestek truskawki jest w 100% naturalny.


PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.



Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać najnowsze oferty.